ISPARTA / MERKEZ - Şehit Mehmet Ünal İlkokulu

Şehit Mehmet Ünal İlkokulu

Adres
GÜLİSTAN MAH. 2813 SK. MEHMET ÜNAL İLKOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ISPARTA
Vizyon
Bilgi toplumunun gerektirdiği becerilere sahip, standartları sürekli geliştirip yükselten, milli ve manevi değerleri özümsemiş, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesi için kurumsal kapasitesini sürekli geliştiren, model alınan bir kurum olmak.
Misyon
21. yüzyılın ve geleceğin insanlarına hitap edebilen, öğrenciyi merkeze alarak öğretmeni çözüm odaklı ve tasarımcı bir role teşvik eden, yeniçağ bilgi ve becerilerine hakim, teknolojiyi araç olarak kullanmayı bilen, işbirliği içerisinde ve takım halinde çalışmayı önemseyen öğretmen olgusunu oluşturabilmek, dijital eğitim araçları aracılığıyla, yaratıcı, özgün, sürdürülebilir projeler ürettirip, maddi dünyada başarabildiklerimizin ışığında, manevi yönden de gelişme ve olgunlaşma anlayışını edindirebilmektir.
Ders Başlama: 09:00 Öğle Arası : 12:25-13:30 Ders Bitiş : 15:05
Doğal Gaz
belediye otobüsleri
Okulumuz il merkezi Gülistan Mahallesinde bulunmaktadır.