ISPARTA / MERKEZ - Şehit Mehmet Ünal İlkokulu

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI VE SINIRLAR

Kas

Öğrenme - öğretme süreçlerinde uygun eğitsel materyal kullanımı ile öğrencilerin bilgileri hatırlaması, pekiştirmesi, öğrenmelerin kolaylaşması ve zenginleşmesi, derse katılımlarının artması açısından ders kitaplarının yanında öğrenmeye detek olmak için Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yardımcı kaynak destek paketleri erişime açılmıştır.

Bakanlığımız hazırlamış olduğu derslere yardımcı kaynak materyallere ulaşmak için tıklayınız.

Yarışma ile ilgili bilgi edinmek için TIKLAYINIZ.

Mrt

İngilizce Dersi Öğretim Programı esas alınarak belirlenen kelimeler ile öğrencilerin yaş grubu ve seviyelerine uygun görsellerin birleştirilmesiyle resimli kelime kartları hazırlanmıştır. Toplamda 34 temada 817 kelimeden oluşan kartları, öğrencilerin kelime öğrenmelerini destekleyecek nitelikte olup öğretmenlerin de derslerinde kolayca erişebilecekleri ve kullanabilecekleri şekilde tasarlanmıştır.

"Numbers, School, Animals, Daily Routine, Sports, Environment, Chores" gibi temalardan oluşan ve öğrencilerin sınıf ile seviyelerine uygun olarak öğretmenleri tarafından seçimi yapılabilecek kartların eğlenceli ve akılda kalmayı kolaylaştıran bir yapıda hazırlanması sağlanmıştır.

İnternet sayfasına ulaşmak için tıklayınız.